BLI EN DEL AV LIGHTS: EUROPAS STÖRSTA ÅTERKOMMANDE WORKSHOP INOM LJUSDESIGN.


Ta chansen och få en unik erfarenhet av att bygga ljusinstallationer i full skala. När du medverkar i Lights får du arbeta tillsammans med internationellt verksamma ljusdesigners och andra studenter från hela världen. Även du som har gått klart din utbildning är välkommen att söka.

EN VÄRDEFULL OCH UNIK ERFARENHET

Att medverka i Lights blir en värdefull del av din utbildning och du får en fin merit till CV:et. Du får möjlighet att arbeta med experimentell ljusdesign och visa upp den för en stor publik. Själva workshoppen pågår under sju dagar och är mycket intensiv och lärorik. I korthet innebär en medverkan i Lights:

Praktisk erfarenhet av att jobba i team med professionell ljussättning


Professionell handledning av internationellt verksamma designers


Följa processen av ett autentiskt projekt i skala 1:1


Möjlighet att jobba med offentliga miljöer


Chans att knyta branschkontakter


Tillgång till den senaste tekniken


ANSÖK OM STIPENDIUM

ANSÖKAN ÄR NU STÄNGD. Varje år väljs 50 studenter/deltagare ut till workshopen från alla världens hörn. Du ansöker till Lights of Alingsås genom att ansöka om ett stipendium. Stipendiet omfattar utbildning, seminarier, luncher och boende i gemensam sovsal under workshopveckan. Du får också en Lights in Alingsås-jacka att behålla. ANSÖKAN ÄR NU STÄNGD.

ANMÄL DIG TILL WORKSHOPEN

REGISTRERINGEN ÄR NU STÄNGD. Om du vill få en garanterad plats till workshopen, kan du registrera dig direkt och betala workshop avgiften på egen hand. REGISTRERINGEN ÄR NU STÄNGD.