BLI EN DEL AV LIGHTS: EUROPAS STÖRSTA ÅTERKOMMANDE WORKSHOP INOM LJUSDESIGN.


Ta chansen och få en unik erfarenhet av att bygga ljusinstallationer i full skala. När du medverkar i Lights får du arbeta tillsammans med internationellt verksamma ljusdesigners och andra studenter från hela världen. Även du som har gått klart din utbildning är välkommen.

EN VÄRDEFULL OCH UNIK ERFARENHET

Att medverka i Lights blir en värdefull del av din utbildning och du får en fin merit till CV:et. Du får möjlighet att arbeta med experimentell ljusdesign och visa upp den för en stor publik. Själva workshoppen pågår under sju dagar och är mycket intensiv och lärorik. I korthet innebär en medverkan i Lights:

Praktisk erfarenhet av att jobba i team med professionell ljussättning


Professionell handledning av internationellt verksamma designers


Följa processen av ett autentiskt projekt i skala 1:1


Möjlighet att jobba med offentliga miljöer


Chans att knyta branschkontakter


Tillgång till den senaste tekniken


ANSÖK OM STIPENDIUM

2024 års ansökan är öppen 5 april - 17 maj! Varje år får 40 studenter från KTH, JTH och andra universitet runt om i världen, var sitt stipendium från Alingsås Energi för att kunna deltaga i Lights in Alingsås workshop. Stipendiet omfattar utbildning, seminarier, luncher och enklare boende. Alla deltagare får också var sin Lights in Alingsås-jacka att behålla. Du ansöker genom att skicka ett motiverande brev till Alingsås Energi.

ANMÄL DIG TILL WORKSHOPEN

2024 års registrering är öppen! Är du student och vill få en garanterad plats till workshopen och vill inte ansöka om ett stipendium? Eller är du redan verksam i branschen och är klar med din utbildning? Då finns alternativet att registrera sig direkt och betala workshop avgiften på egen hand.