BLI EN DEL AV LIGHTS: EUROPAS STÖRSTA ÅTERKOMMANDE WORKSHOP INOM LJUSDESIGN.


Ta chansen och få en unik erfarenhet av att bygga ljusinstallationer i full skala. När du medverkar i Lights får du arbeta tillsammans med internationellt verksamma ljusdesigners och andra studenter från hela världen. Även du som har gått klart din utbildning är välkommen.

EN VÄRDEFULL OCH UNIK ERFARENHET

Att medverka i Lights blir en värdefull del av din utbildning och du får en fin merit till CV:et. Du får möjlighet att arbeta med experimentell ljusdesign och visa upp den för en stor publik. Själva workshoppen pågår under sju dagar och är mycket intensiv och lärorik. I korthet innebär en medverkan i Lights:

Praktisk erfarenhet av att jobba i team med professionell ljussättning


Professionell handledning av internationellt verksamma designers


Följa processen av ett autentiskt projekt i skala 1:1


Möjlighet att jobba med offentliga miljöer


Chans att knyta branschkontakter


Tillgång till den senaste tekniken


ANSÖK OM STIPENDIUM

ANSÖKAN ÄR STÄNGD. Varje år får 40 studenter från alla världens hörn var sitt stipendium från Alingsås Energi för att kunna deltaga i Lights in Alingsås workshop. I år kommer bara redan utvalda studenter från KTH, Sverige och JU, Sverige erbjudas stipendium. Stipendiet omfattar utbildning, seminarier, frukost, lunch och enklare boende. Alla deltagare får också var sin Lights in Alingsås-jacka att behålla. Du ansöker genom att skicka ett motiverande brev. ANSÖKAN ÄR STÄNGD.

ANMÄL DIG TILL WORKSHOPEN

Om du som student vill få en garanterad plats till workshopen, vill boka eget boende och inte ansöka om ett stipendium, eller om du redan är verksam i branschen och är klar med din utbildning, kan du registrera dig direkt och betala workshop avgiften på egen hand. I år kan bara redan utvalda stipendiat studenter från KTH, Sverige och JU, Sverige registerna sig till workshopen.