Arc Magazine

”It is a year for celebrations” Lights in Alingsås mediepartner Arc Magazine och deras assistant editor, Sarah Cullen, besökte evenemanget under invigningshelgen. Nu i den senaste upplagan kan ni läsa reportaget om Lights in Alingsås 2019 på sidorna 108-114. Ni hittar den här. Tack Arc Magazine!

Vinnaren av Sparbanken Alingsås Instagramtävling 2019 är utsedd

Grattis till Kerstin Åsberg som vinner en mini-Ipad! Tack för alla bidrag! Av de runt 400 bidrag som var med och tävlade fastnade juryn för denna bild med motiveringen: ”I mörkret är det viktigt att vi ser varandra och sprider ljus. Du kan lysa upp någons tillvaro genom att möta […]

Hjälp oss att bli bättre

Delta i Lights in Alingsås enkätundersökning. Vi är nyfikna på vad du som besökare tyckte om årets evenemang. Vad tyckte du var bra och vad kan vi förbättra? Det tar bara några minuter att svara på frågorna som ni hittar här: Lights in Alingsås enkätundersökning 2019 Tack på förhand!

Lights in Alingsås är slut för i år

Nu är Lights in Alingsås slut för i år och demonteringen har tagit sin början i Nolhaga. Vi vill rikta ett varmt tack till alla besökare som har gått slingan på egen hand, gått med guide eller åkt Ljusexpressen. Tack till våra fantastiska sponsorer och samarbetspartners – utan er är […]

Sista dagarna av Lights in Alingsås 2019

Idag, imorgon och söndag 3 november är de sista dagarna för Lights in Alingsås 2019! Missa inte att gå Lights-slingan en sista gång innan installationerna demonteras på måndag 4 november. Välkomna!

Bär reflex!

Tänk på att bära en reflex eller två när ni är ute och går Lights-slingan. Reflexer gör så att både bilister och cyklister ser er bättre när ni korsar övergångsställen i centrum och i Nolhaga.