2020-10-14


Den nya Lights-appen


Lights in Alingsås appen – ditt personliga verktyg för att hitta, och läsa mer om årets ljusinstallationer.

Pga Covid-19 har vi i år inga ordinarie guidade turer, gröna vägvisare eller något ljuskansli för biljettförsäljning. Med den digitala kartan i appen hittar du lätt till årets 24 ljuspunkter – en mix av redan permanenta, nya permanenta och tillfälliga ljusinstallationer. Du börjar precis vart du vill och upptäcker dem i egen takt och ordning.

I appen kan köpa en egen digital guidad tur för 35 kr. Detta är perfekt för dig som vill uppleva ljuset och installationerna på egen hand eller i ett mindre sällskap och veta mer.

Ladda ner Lights-appen gratis i App Store eller Google Play *

 

*För att appen ska fungera behöver du ha en telefon som är nyare än iPhone 4 och 5 samt Android 8.0.

Fler nyheter/

Lights in Alingsås 2021

Arrangören av Lights in Alingsås, Alingsås Energi planerar för att genomföra Lights in Alingsås i höst. Villkoren är att arrangemanget ska kunna genomföras enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.  

Lights in Alingsås prisbelönt i prestigefylld ljusdesigntävling

Lights in Alingsås kom igår på en hedervärd andra plats i den prestigefyllda ljusdesigntävlingen (d)arc awards i kategorin Event. Galan som skulle ha arrangerats i december 2020 flyttades fram några månader och sändes till slut digitalt från London. Tävlingen är branschens svar på Oscarsgalan.