2021-10-22


Lights in Alingsås besöker äldreboenden i Alingsås Kommun


Alingsås Energi erbjuder i samarbete med Sparbanken Alingsås alla kommunens äldreboenden en guidning av årets evenemang. 

– Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av Lights in Alingsås, säger Camilla Boström, Event Manager Lights in Alingsås, för de som inte har möjlighet att gå och uppleva årets evenemang på plats så är detta ett bra alternativ.

Erbjudandet skickades ut tidigare i oktober, och det var sex av kommunens äldreboenden som visade intresse.

– Vi har genom åren anordnat olika aktiviteter för de äldre vilket varit mycket uppskattat. Vi tycker det känns jätteroligt att det finns ett så stort intresse för Lights in Alingsås och hoppas att det kan vara en ljuspunkt i deras vardag att höra om årets installationer, säger Staffan Svantesson, VD på Sparbanken Alingsås.

Under vecka 43 och 44 får Hagagården, Tuvegården, Noltorpsgården, Sollebrunns äldreboende, Brunnens äldreboende och Hagagårdens träffpunkt besök av en Lights-guide som med bildspel och musik berättar om årets tema, workshop och installationer.

Foto: Patrik Gunnar Helin. Design: Malin Wallin, Barnens Lights

Fler nyheter/

Tack till alla 70 000 besökare för i år!

Vi kan inte nog tacka alla som på ett eller annat vis var involverad i Lights in Alingsås 2021. Utan er hade det inte varit möjligt att genomföra årets upplaga!

Vinnarna i årets Instagramtävling utsedda!

Sparbanken Alingsås arrangerar årligen en fototävling på Instagram i samarbete med Lights in Alingsås under evenemanget fem veckor. Klicka här för att få reda på vem som korade hem 3:e, 2:a och 1:a platsen.