2023-12-15


NU SÖKER LIGHTS IN ALINGSÅS WORKSHOP LEDARE FÖR 2024


2022 blev ett magiskt år då Alingsås Energi bjöd in 7 ljusdesigners i världsklass till Alingsås, som fick leda 6 team som bestod av entusiastiska ljusälskande studenter. Tillsammans skapade de 6 installationer som visades upp under fyra veckor. 2024 arrangeras Lights in Alingsås för 25:e gången och det ska firas.

Lights in Alingsås, ett årligt ljusdesign-evenemang med workshop i Sverige, söker nu erfarna ljusdesigners för att leda var sin grupp internationella studenter i höst. Om du är intresserad, har vad som krävs för att utveckla studenternas sinnen med både teoretisk och praktisk kunskap, och är redo för utmaningen, ansök redan idag!

Du behöva kunna delta i ett så kallat konceptmöte 21-24 mars på plats i Alingsås och närvara personligen under en vecka, 26 september till 5 oktober för att leda workshopen med fem andra ljusdesigners.

För att ansöka, fyll i formuläret på IALD´s hemsida. Först behöver du skapa ett konto för att kunna logga in. Vi vill även veta detta om dig som söker:

  • Ditt namn och kontaktuppgifter
  • Din nuvarande verksamhetsland/ort samt nationalitet
  • Din erfarenhet som ljusdesigner
  • Din erfarenhet av att undervisa och leda en grupp
  • Anledningen till att du vill bli workshopledare

Vi ser fram emot att läsa dig ansökan! Klicka här för att läsa mer om ansökningsprocessen.

Sista ansökningsdag: 14 januari, 2024.

Fler nyheter/

Årets ljusdesigners/Workshop Heads utvalda

I slutet av mars kommer sju ljusdesigners från sex länder till Alingsås för det så kallade koncept mötet.

Vi söker guider till Lights in Alingsås

Har du ett flexibelt schema och tycker om att träffa nya människor? Gillar du att prata inför större grupper? Är du social och ansvarstagande? Då passar du bra in i vår härliga guidegrupp.