2022-11-21


Vinnaren korad


Anna-Karin @annamoto är vinnaren i Sparbanken Alingsås Instagramtävling som arrangerades under Lights in Alingsås 2022 med motiveringen:
Ordet reflektioner kan tolkas på många sätt och vis, så även årets Lights-tema – Only one earth. 7.9 billion reflections. Detta är en bild som avslöjar fler och fler reflektioner ju längre man tittar. Ung som gammal är nyfikenheten lika stor på ljuset.

Sparbanken Alingsås träffade Anna-Karin för en intervju:

Grattis till vinsten av en cykel som är folierad i reflexmaterial med årets tema! Vad tyckte du om årets Lights?
– Jag tycker det var fint även i detta år. Installationen jag tyckte bäst om var tunneln och de ljussatta klänningarna. Båda var roliga att fånga med kameran.

Har du besökt Lights in Alingsås tidigare?
– Ja, flera gånger! Min favorit genom åren är 2013 när temat var HC Andersens sagor.

Hur fick du idén till bilden?
– Jag besökte evenemanget tillsammans med @ggff och vi samlades i Åmanska parken. Där började jag fota för att komma igång för kvällen och lyckades fånga denna bild. Jag blev så himla glad när jag fick veta att bilden jag tog där vann!

Härligt att höra! Stort grattis.

 

Tack alla besökare som deltog i tävlingen! 2:a och 3:e pris gick till: @langsterfix och @stnbrgnaima som vinner fotoboken “Tjugo ljusår från Alingsås”.

Fler nyheter/

Årets ljusdesigners/Workshop Heads utvalda

I slutet av mars kommer sju ljusdesigners från sex länder till Alingsås för det så kallade koncept mötet.

Vi söker guider till Lights in Alingsås

Har du ett flexibelt schema och tycker om att träffa nya människor? Gillar du att prata inför större grupper? Är du social och ansvarstagande? Då passar du bra in i vår härliga guidegrupp.