2020-11-06


Vinnarna i årets Instagramtävling är utsedda


Vinnarna är utsedda i Sparbanken Alingsås och Lights in Alingsås gemensamma Instagramtävling, i år med temat ”htta ljuset i staden”.

Stort grattis till första priset Maja Widell som vinner en iPad mini! Juryns motivering lyder: ”Vilken ålder du har spelar ingen roll, alla kan hitta sin ljusfavorit i staden! Här ser vi tydligt hur Hillevi, 15 månader, har hittat sin bästa ljusinstallation under årets Lights in Alingsås. Hennes ögon lyser ikapp med ljusgloben.”

Caroline Långström vinner andra pris som är fotoboken Tjugo ljusår från Alingsås: ”Carolines vänner har hittat och grabbat tag i ljuset”.

Kalle Edlund vinner tredje pris som är fotoboken Tjugo ljusår från Alingsås: ”Trots mörker hittar människor ut till ljuset som finns på Stora Torget”.

Tack till alla medverkande! I år fick tävlingen in över 400 bidrag.

—————————————————————————–

Kriterierna löd:

Vinn en iPad!

Finn ditt ljus i staden – ladda upp din finaste bild från Alingsås på Instagram och märk den med #Sparbankenalingsas och #Lightsinalingsas.

Tänk på att ha en öppen profil under hela tävlingsperioden för att kunna delta och så att vi kan se ditt bidrag.

En jury väljer ut den bästa bilden efter den 1:e november och vinnaren belönas med en iPad mini*. 2:a och 3:e pris är den fina fotoboken ”Tjugo ljusår från Alingsås”*.

Tävlingen pågår från 1 oktober – 1 november. Vinnarna kontaktas i början på november på Instagram.

Lycka till!

(*iPad Mini värd ca 5 000 kr och fotoboken ca 400kr.)

Fler nyheter/

Lights in Alingsås prisbelönt i prestigefylld ljusdesigntävling

Lights in Alingsås kom igår på en hedervärd andra plats i den prestigefyllda ljusdesigntävlingen (d)arc awards i kategorin Event. Galan som skulle ha arrangerats i december 2020 flyttades fram några månader och sändes till slut digitalt från London. Tävlingen är branschens svar på Oscarsgalan.

Lights in Alingsås shortlisted i (d)arc awards 2020

Varje år arrangeras den prestigefyllda ljusdesigntävlingen (d)arc awards av den internationella tidskriften arc magazine, som är en av världens mest lästa och respekterade ljusdesignpublikationer. Vinnarna i varje kategori koras digitalt den 29 april. Läs mer om tävlingen här.