• http://www.lightsinalingsas.se/edvardgrieg
  • Lights in Alingsås 2013
Upplev Lights in Alingsås tillsammans med en guide. Följ med på en spännande resa längs slingan, här får ni veta ljusdesignernas hemligheter bakom ljusinstallationerna samt hur de har valt att tolka årets tema.
Passa på att förena nytta med nöje och lägg er konferens i Alingsås och avsluta dagen med en middag och ljusvandring längs årets ljusslinga. Läs mer om våra olika konferenspaket här.
Missa inte Workshopen 2014, här får ni arbeta med tillsammans med en professionell ljusdesigner som guidar er genom hela belysningsprocessen från idé till verklighet på 7 dagar. Klicka in här för mer information och registrering.
Nu kan vi presentera årets sju ljusdesigners som fått i uppgift att genom ljussättning tolka norske tonsättaren Edvard Griegs musikaliska verk.
Platsen där musik och ljussättning nu ska mötas blir den omtyckta och mycket vackra Nolhaga park som ligger mitt i centrala Alingsås. Lights in Alingsås firar också 15-års jubileum under 2014.

Umgås i ljus

Lights in Alingsås är en fantastisk mötesplats. Här träffas vänner för att umgås och promenera den spännande ljusslingan. Företag passar på att bjuda in till konferenser och ljusdesigners och branschfolk möts upp. Årligen besöker ca 85 000 människor Lights in Alingsås. 

Välkommen till Alingsås under hösten 2014 för att uppleva mötet mellan ljusdesign och norska kompositören Edvard Griegs fantastiska musik.