2020-11-02


Tack för i år!


Ett stort tack till årets besökare, sponsorer, samarbetspartners, medarbetare, medverkande studenter och designers! Utan er vore inte Lights möjligt!

Det blev ett annorlunda år och ett annorlunda Lights. Det kom fler besökare än vad vi kunnat hoppas på. Vänner och familjer som umgicks utomhus på avstånd i ljusets tecken med glada leenden. Nu har redan 4,5 veckor passerat sedan premiären 1 oktober och Lights in Alingsås är över för i år. Nedmonteringen tog sin början under morgonen den 2 november och fortsätter under vecka 45 i flera etapper.

Vad tyckte du som besökare var positivt med årets upplaga och vad kan utvecklas? Skriv gärna några rader i ett mail till lights@alingsasenergi.se så tar Alingsås Energi som arrangör med sig det i planeringen till nästa år.

Tack!

Fler nyheter/

Lights in Alingsås 2021

Arrangören av Lights in Alingsås, Alingsås Energi planerar för att genomföra Lights in Alingsås i höst. Villkoren är att arrangemanget ska kunna genomföras enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.  

Lights in Alingsås prisbelönt i prestigefylld ljusdesigntävling

Lights in Alingsås kom igår på en hedervärd andra plats i den prestigefyllda ljusdesigntävlingen (d)arc awards i kategorin Event. Galan som skulle ha arrangerats i december 2020 flyttades fram några månader och sändes till slut digitalt från London. Tävlingen är branschens svar på Oscarsgalan.